Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 20 juli 2019

Restjeslabel


En weer is het me gelukt om een kaart samen te stellen met allerlei rondslingerende restjes op mijn bureau. Om te beginnen had ik het voorste witte label liggen en daar heb ik met een restje wit cardstock een achterkant bij gemaakt. Ook lag er een strookje geëmbost papier, die heb ik midden op geplakt. Het uitgestanste plaatje komt uit een gebruikte kaart van Marjolein Bastin. De stans van de border aan de onderkant lag ook op mijn bureau en de rest heb ik er bij gezocht uit mijn voorraad.


Ik vond het wel mooi om vrijwel alles in het wit te laten, het enige toegevoegde kleurtje is het kleine blauwe bloemetje wat ik als hart van de kanten bloem heb gebruikt. De verschillende tinten wit en de verschillende materialen en structuren geven voldoende afwisseling.
Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

groetjes van Ank

8 opmerkingen:

Je@net zei

Wauw...vind 'm super mooi geworden, Ank!

Eri Kumeling zei

Je hebt iets moois gemaakt van al je restjes op je bureau!
Groetjes, Eri

Rosina zei

Hele mooie en chique label is dit Ank..prachtige details erop...

groetjes Rosina

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kaart is het geworden van je restjes, wat zal het bij jou binnen kort opgeruimd zijn
groetjes ellen

Marjan Küppers zei

Helemaal eens met wit als keus, anders zou het best druk zijn. Nu is het fris en ook romantisch. Een mooi geheel en een mooie tag! Wel heel goed inpakken met versturen met die tere stansjes :)

Gerlinde zei

Een schitterende restjeslabel laat je hier zien Ank!! Echt prachtig!
Groetjes Gerlinde

trijntje zei

Wat een prachtig restjes label Ank. EDrg leuk samengesteld. Gelukkig dat we veel bewaren.... Want het zou jammer zijn als je dit weggedaan had. Groeten trijntje

Lenet zei

prachtig! Ik vind het altijd een enorme voldoening geven als ik iets van mijn restjes heb gemaakt. en wat een idee om oude kaarten te gebruiken, die van Marjolein Bastin zijn zo zonde om weg te gooien.