Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

vrijdag 2 augustus 2019

Vintage


Vandaag heb ik maar weer eens een vintage kaartje gemaakt. Ik kwam in mijn la nog wat uitgestanste paspopjes tegen en het brede washitape wat ik had besteld kwam vandaag met de post en dat paste er perfect bij. De inspiratie was er ineens weer, want tijdens die warme dagen was die ver te zoeken. Bovendien was het veel te warm om op mijn hobby/computerkamer te zitten. Gelukkig is het inmiddels goed afgekoeld.
Op een dubbele bruine kaart heb ik een zwarte opleg geplakt met daarop weer een witte die ik gedistresst heb langs de randen en met 'old paper' heb bewerkt. Naast de washitape een half taartkleedje met daarop verhoogd het paspopje wat ik weer met 'walnut stain' heb gekleurd. ter versiering een leuk geruit strikje met een schaartje. In de bovenhoek een houten ornamentje met daarop een bling-bloem die ik ook rechts onderaan heb gebruikt. Dan nog een kantje onderaan geplakt en rub-ons van knopen afgewreven. Tekst heb ik er (nog) niet opgedaan, kan eventueel later nog maar ik vind het niet echt nodig.

groetjes van Ank

8 opmerkingen:

Je@net zei

Mooie vintage kaart heb je gemaakt, Ank!

Eri Kumeling zei

Leuke vintage kaart! En wat gaaf dat brede washi tape. Het past er perfect bij.
Groetjes, Eri

Marjan Küppers zei

Wat een mooie vintage kaart, leuke materialen heb je ervoor gebruikt ook. Leuk als je soms ineens weer iets tegenkomt en dan geïnspireerd raakt. Ook hier weer koelte op de hobbykamer en dus weer zin in iets doen daar.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een prachtige kaart met vintage uitstraling heb je gemaakt Ank. Mooie combi die paspop met dat brede washi-tape. Het is een plaatje vind ik.
Lieve groetjes Miranda

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie vintage kaart is het geworden, leuk die paspop
groetjes ellen

Lenet zei

prachtige kaart, die washi tape is gaaf zeg.

trijntje zei

Deze kaart is ook erg mooi Ank. Alles erg mooi gecombineerd. Mooi washi tape! Past er heel mooi bij. Groeten Trijntje

Willy’s Creations zei

beeldig 😀