Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 10 augustus 2019

Fijne Feestdagen


Even een paar snelle kerstkaarten gemaakt. Ik heb er nog niet veel en omdat er qua vrijwilligerswerk weer een hele drukke tijd aan komt moet ik wel voortmaken. Ik heb nog zoveel materiaal liggen wat ik moet/wil (her)gebruiken dus vandaag aan de slag!

Het dessinpapier komt uit een heel oud blokje van Kruidvat, het effen groen is de achterkant. Dit alles plakte ik op een dubbele vierkante kaart. Daarop heb ik verhoogd de rand opgeplakt.


De tekst die ik uit zilver heb gestanst ook weer verhoogd aangebracht. De rand is gemaakt met een dichte stans waar ik een cirkel uit heb gehaald. Ik heb er gelijk maar drie gemaakt zoals jullie op de volgende foto kunnen zien.


Graag lees ik weer jullie reacties.
groetjes van Ank


8 opmerkingen:

Je@net zei

Wauw...wat een mooie serie kaarten is dit, Ank!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Mooie feestelijke kaarten Ank. Leuk die sierlijke stans en de zilveren tekst is echt een blikvanger zo.
Lieve groetjes Miranda

Dora zei

Mooie kaarten gemaakt.

Monique zei

In deze kleuren is een kerstkaart ook heel erg mooi!
Fijne zondag, liefs Monique

martina's kaartjes zei

leuke kaartjes, zo, weer een 3 tal velletjes dessignpapier opgebruikt, check
grtjs,martina

trijntje zei

Wat een leuke tonde stans Ank,heel mooi vind ik deze kaart. Leuk om zo de tekst erin te zetten. De kleuren zijn erg mooi. En heel handig om er dan meteen 3 te maken... je stuurt ze toch naar verschillende mensen. Groeten Trijntje

Marjan Küppers zei

Slim om series te maken, dat schiet lekker op en als het een mooi design is, zoals deze kaart dat is, is het ook niet vervelend om te doen! Succes met de drukte!

Monique zei

Mooie serie Ank. Zo schiet je toch lekker op.
Fijne zondag, liefs Monique