Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

donderdag 26 december 2019

Van oude kaarten


Vroeger verzamelde ik kaarten met een leuke tekening er op en die scande ik dan om ze vervolgens uit te printen en 3-D kaarten mee te maken. Nu doe ik dat niet meer maar ik kan maar moeilijk al die kaarten zomaar weggooien.


Dus stans ik uit die kaarten de plaatjes uit en maak daar weer met behulp van de mallen die ik heb, nieuwe kaarten van.


Dier een serie van vier met Snoopy en Pooh beer. Het zijn allemaal eenvoudige snel klaar kaarten want daar had ik dit jaar echt behoefte  aan i.v.m. chronisch tijdgebrek.


Voor het eerst heb ik dan ook helemaal geen kerstkaarten meer over dus het komende jaar moet ik echt wel flink aan de bak!

groetjes van Ank

6 opmerkingen:

Eri Kumeling zei

Het is een leuke en vrolijke serie geworden Ank. Leuk gedaan met die verschillende mallen.
Groetjes, Eri

Nelleke zei

Leuke kaarten, ik heb dit de laatste tijd niet meer gedaan, mar deed dit wel veel. Het kan ook prima nog een ronde mee. Groet, Nelleke

Annerieke zei

Je hebt gelijk hoor, om oude kaarten weer te gebruiken. Deze zijn heel leuk geworden!

Sarah zei

Super! Ik doe dat ook .

trijntje zei

Wat leuk Ank. Heel goed in deze wegwerptijd! Recyclen is altijd goed. Ik doe het ook weleens. Je hebt er hele mooie nieuwe kaarten van gemaakt. En het is toch jammer om deze mooie plaatjes weg te gooien!, ik wil je alvast een hele mooie jaarwisseling wensen en de allerbeste wensen voor 2020. Hopelijk laat je het nieuwe jaar ook weer veel creativiteit zien. Groeten Trijntje

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke vrolijke serie kerstkaarten laat je zien Ank. Goed idee om zo leuke plaatjes/kaarten te hergebruiken, ik doe dat soms ook hoor.
Fijne jaarwisseling vast.
Lieve groetjes Miranda