Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

woensdag 1 januari 2020

Eerste sneeuw


Om te beginnen wens ik iedereen een goed, gezond en creatief 2020!


Deze kerstkaart maakte ik met hertjes en tekstlabel uit de mini card kits. Met distress inkt heb ik de achtergrond gemaakt, een ondergaande zon. De bomen heb ik er met donkerbruine inkt overheen gestempeld en vervolgens heb ik een cirkel uitgestanst. Met een witte pen heb ik sneeuw getekend maar wel zo dat de groen kleur van het gras nog goed te zien was, de eerste sneeuw dus. Langs de bovenrand een mooie sterrenstans waar ik wat pareltjes op heb gemaakt. De herten zijn er verhoogd opgeplakt.

groetjes van Ank

7 opmerkingen:

Eri Kumeling zei

Ik wens jou ook een Gezond, Vreugdevol en Creatief 2020! Prachtige kaart Ank! Je achtergrondje van het landschap is supermooi geworden, de hertjes passen er heel mooi bij.
Groetjes, Eri

bolletjelucky.blogspot.com zei

Ook voor jou de beste wensen voor het nieuwe jaar Ank. Je hebt meteen een pracht van een binnenkomer voor dit jaar. Héél mooi die hertjes tegen die mooie achtergrond en die sterrenrand aan de bovenkant van de cirkel maakt het geheel helemaal àf vind ik.
Lieve groetjes Miranda

Nelleke zei

De beste wensen voor een heel mooi 2020. Mooie kaart met mooie details zoals de eerste sneeuw, dat komt goed uit. Groetjes, Nelleke

Marjan Küppers zei

Beste wensen hadden we al uitgewisseld :) Je kaart vind ik supermooi, ik ben degene die deze mooierd mocht krijgen, dank je wel!

Annerieke zei

Wat een mooie kaart Ank, ik ben gek op herten, dus dan vind ik het al snel erg leuk. Ik wens je een mooi, liefdevol en gezond 2020!

Willy’s Creations zei

heel mooi ��

trijntje zei

Deze had ik even gemist Ank. Masr een prachtuge kaart. Mooi kleuren combi. Groeten Trijntje