Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

vrijdag 10 januari 2020

Drie keer


Papier opmaken, daar ben ik momenteel ook mee bezig. Ik heb nog zoveel dessinpapier en ik zie telkens weer zoveel prachtig nieuw papier, maar zolang ik nog zoveel heb liggen mag ik van mezelf niets kopen. Meestal kan ik me er goed aan houden, niet altijd.


Bij deze kerstkaarten heb ik oud kerstpapier van de Action gebruikt. De tekstlabels komen uit de verschillende mini cardkits. De kerststerren van glanspapier had ik ook al heel lang liggen. Al met al weer een paar kaarten gemaakt met oude spulletjes en eigenlijk ben ik er best wel tevreden over.

groetjes van Ank

6 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een mooie serie kerstkaarten, Ank!

Grietje Jansen zei

Ja, ken het verschijnsel, valt niet mee soms om niet toch weer wat leuke knutselspullen mee te nemen. En de restjes lijken maar niet op te komen haha.
In ieder geval een goede poging tot opruimen, met als resultaat drie leuke kaarten. Succes met opruimen verder.

Grietje

Marjolein zei

Heeel herkenbaar! Ik ga ook vaak voor de bijl als ik iets leuks zie. Ik verplicht me zo af en toe ook om bepaald papier te gebruiken voor ik een nieuw blokje koop. Dat lukt met wisselend succes. Het geeft wel een goed gevoel iets helemaal op te maken :)

Je hebt er mooie kerstkaarten mee gemaakt!

Groeten Marjolein

Eri Kumeling zei

Drie leuke kaarten met je "oude" spulletjes.
Groetjes, Eri

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kaartje met je restjes heb je gemaakt
ik vind ze super geworden
groetjes ellen

trijntje zei

Wat leuke kaarten met de restjes heb je gemaakt Ank. Leuk opmaken zo. Groeten Trijntje