Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

maandag 30 maart 2020

Lots of love


Deze kaart had ik nog niet laten zien. Hij is gemaakt met spulletjes uit de mini card kit genaamd 'With All My Heart'. Zelf heb i kde krans, de rose takjes, het strikje en de pailletten toegevoegd. O ja en het kleine bloemetje op het hart :-)
Ik heb hem net naar mijn 88-jarige moeder op de post gedaan met wat foto's er in want ik kan nu niet bij haar op bezoek. Dan heeft ze wat te kijken. We bellen gelukkig wel veel. Ze vermaakt zich gelukkig opperbest met boeken lezen, puzzelen en t.v. kijken. Daar hoef ik me geen zorgen om te maken.
Hopelijk gaat het jullie ook allemaal goed.
Blijf thuis en blijf gezond!

groetjes van Ank

7 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een pracht van een kaart heb je voor je moeder gemaakt, Ank!

trijntje zei

Wat een mooie kaart heb je voor je moeder gemaakt Ank. Leuk om haar zoiets leuks te kunnen sturen. Fijn dat het goed met haar gaat en dat ze haar niet verveeld. Groeten Trijntje

Caroline Cards zei

Een hele mooie kaart Ank!
groetjes, Caroline

Eri Kumeling zei

Wow, wat een prachtige kaart krijgt je Moeder toegestuurd! Fijn dat ze zich nog goed kan vermaken.
Groetjes, Eri

Wybrich zei

Prachtige kaart voor je moeder. Toch wel fijn voor je dat ze zich nog goed kan vermaken in deze bijzondere tijd en jij er niet naar toe kunt. Lijkt me best moeilijk...

Marjan Küppers zei

Mooi dit kaartje voor je mams en wat fijn dat zij zich zelf goed vermaken kan! Het duurt nog wel even voor we elkaar allemaal weer inde armen kunnen sluiten helaas.

Ellen zei

Heel mooi kaartje voor je moeder. Wat fijn dat ze zich zo goed weet te vermaken.

groetjes, Ellen