Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 4 april 2020

Paard/eenhoorn


Al lang geleden heb ik een aantal stansjes gekregen van het paard en de eenhoorn van MD. Ik was ze al weer vergeten eerlijk gezegd maar kwam ze laatst tegen en in het kader van voorraad op gebruiken ben ik er meteen mee aan de slag gegaan.
Het zijn niet direct kleurtjes die ik zelf zou uitkiezen maar omdat ik niet van het weggooien ben heb ik er toch geprobeerd leuke kaarten van te maken.


Het zijn allebei ronde kaarten geworden zoals je ziet. Het paard doet mij een beetje denken aan 'My little pony' wat ooit zo populair was bij meisjes. Ik heb het oor een hekje gezet en het groen van de hoeven  heb ik terug laten komen in de takjes.
De tweede kaart is heel anders qua sfeer. De kleuren uit de achtergrond heb ik in de sterren herhaald. Bij beide kaarten is het dier verhoogd aangebracht.

groetjes van Ank

4 opmerkingen:

Eri Kumeling zei

Twee leuke kaarten die best in de smaak zullen vallen bij de ontvang(st(er).
Groetjes, Eri

Je@net zei

Wat een super schattige kaarten heb je gemaakt, Ank. Die gaan zeker weten in de smaak vallen!

trijntje zei

Ze zijn beide prachtig Ann.worden vast heel goed ontvangen. Groeten Trijntje

Marjan Küppers zei

Mooi zijn ze, juist heel mooie kleurtjes voor dit soort kaarten! De eenhoorn heb ik ook nog ergens. Leuk die wiebeloogjes!