Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!





dinsdag 15 december 2020

Mijn moeder

Jullie zullen het wel vreemd hebben gevonden dat ik ineens na 5 december geen nieuwe post meer heb gemaakt en ook niet op jullie blogs heb gereageerd.
Die dag is onverwacht mijn 89 jarige moeder in het ziekenhuis opgenomen. Ze was zo erg benauwd dat de zorg het niet vertrouwde. Wij (mijn broer en ik) werden opgetrommeld maar aanvankelijk leek het met medicatie wel op te knappen. Die zondag ging het geestelijk mis, ze raakte in een delier, begreep niet waarom ze in het ziekenhuis was. s'Avonds werden we weer opgeroepen en we bleven tot in de nacht maar daar werd ze boos om want volgens haar ging ze nog niet dood, er was dus geen acceptatie van haar kant dat het slecht ging. De volgende dag kregen we van de artsen te horen dat het snel bergafwaarts ging en gelukkig had mijn moeder het toen ook geaccepteerd. Dinsdags zijn we er t/m de volgende morgen bij geweest, ook zoon en schoondochter zijn er op tijd bijgekomen en zo hebben we heel goed afscheid kunnen nemen voordat ze met de medicatie stopten. We waren getuige van een heel gevecht tegen de dood 
Vandaag was de crematie en hebben wij onze 'opdracht' jegens onze moeder volbracht. Vanwege corona in heel klein comité hebben we een heel mooi afscheid gehad.
Wij hebben er vrede mee, het is goed zo. Mijn moeder heeft een mooi leven gehad en heeft er uitgehaald wat er in zat en met veel plezier in haar leven dus dat is mooi terugkijken voor ons.

Ik weet niet wanneer ik weer volop bloggen kan want er komt natuurlijk veel op ons af, haar appartement moet worden uitgeruimd. 
Nu zag ik ook dat ik de eerste plaats heb behaald bij DCL met mijn schommel-engeltjes! Superleuk natuurlijk.


groetjes van Ank



14 opmerkingen:

Ellen zei

Gecondoleerd Ank met het verlies van je moeder. Fijn dat je een mooi afscheid hebt gehad. Veel sterkte de komende tijd.
En een leuk bericht over je kaartje is dan goed om te horen natuurlijk.

groetjes, Ellen

Ina ( Frysk Famke ) zei

Gecondoleerd Ank

Wat naar voor jullie. Gelukkig hebben jullie nog goed afscheid van haar kunnen nemen en heb je vele mooie herinneringen waar je dankbaar op terug kijkt.

Ik wens je veel sterkte voor de komende tijd. Neem de tijd en pas goed op jezelf!

Leave groetnis Ina

Kaartjes door Elise zei

Gecondoleerd! Fijn dat jullie nog mooi afscheid hebben kunnen nemen. Ik wens jullie veel sterkte!

Elly zei

Gecondoleerd Ank en wens jullie veel sterkte. Mooie leeftijd maar heel verdrietig. Ja dan komt er natuurlijk veel op jullie af, ik herken het.
Blogwereld loopt niet weg, dus neem lekker de tijd wanneer je er weer aan toe bent.
Groetjes Elly

Unknown zei

Gecondoleerd met dit verlies! Fijn dat jullie nog afscheid hebben kunnen nemen. Heel veel sterkte komende tijd!

Eri zei

Gecondoleerd met het overlijden van je lieve Moeder Ank. Fijn dat je toch nog afscheid hebt kunnen nemen van haar. Ik wens jou en je familie heel veel sterkte en moed om hiermee om te gaan.
Groetjes, Eri

Nicole Parmentier zei

Gecondoleerd met je moeder Ank. Wat een heftige tijd heb je achter de rug! Heel veel sterkte met alles was nog komen gaat.

Annerieke zei

Ach Ank, wat ontzettend verdrietig, gecondoleerd met het verlies van je moeder. Het is ook niet rustig gegaan wat ik zo lees, dat herken ik, dat is niet makkelijk. Ik weet zeker dat jullie moeder gevoeld heeft dat jullie bij haar waren. Ik wens jullie veel kracht en sterkte toe en de mooie herinneringen op een gegeven moment kunnen koesteren.
Liefs, Annerieke

GerJanne zei

Ach Ank, dat is een verhaal om stil van te worden. Gecondoleerd met het verlies van je moeder. Heel veel sterkte de komende tijd. Ook al is het goed zo en heeft ze een mooi leven gehad, missen zal je haar vast en zeker.

Marjan zei

Nogmaals mijn welgemeende condoleances Ank, ik las erover in je FB bericht, fijn dat het zo met elkaar een mooi en warm afscheid is geweest. Natuurlijk ga je haar missen, je was een steun voor haar. Daar kun je met een goed gevoel aan terug denken.

Anita van Deur zei

Gecondoleerd Ank, een leven waar in vol op geleefd is, het gemis blijft.
heel veel sterkte.

Cinderella zei

Hallo Ank,

Gecondoleerd en heel veel sterkte

Liefs Cinderella
XX

Je@net zei

Ach Ank, ik lees nu pas dit verdrietige bericht. Gecondoleerd en veel sterkte gewenst!

Anneke zei

Ik lees nu pas dat je afscheid moest nemen van je moeder. Heftig allemaal. Gelukkig zijn er veel mooie herinneringen. Veel sterkte gewenst!