Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zondag 4 december 2022

Uit hetzelfde lapjeUit hetzelfde lapje stof heb ik nog meer afbeeldingen kunnen halen en deze twee kaarten heb ik er vervolgens mee gemaakt.
Het zijn weer ronde kaarten geworden en ik heb voor beide wat oudere mallen gebruikt.
Bij de hond heb ik wat extra versiering aangebracht maar bij de kat niet want daar vond ik de beide randen samen al druk genoeg.


Gerjanne had helemaal gelijk met haar suggestie dat ik vast veel stofjes heb liggen.
Ik heb er een kast vol van.
Vroeger maakte ik op bestelling honderden kaarten met uitgeknipte motiefjes voor een winkel en dus kocht ik veel verschillende lapjes.
De winkel hield op te bestaan maar mijn stofjes waren nog lang niet allemaal gebruikt, bovendien raakte het wat uit de mode en ging ik op een andere manier kaarten maken.
Maar omdat er veel geld in die lapjes zit vind ik het jammer om ze niet te gebruiken dus zo af en toe haal ik wat lapjes tevoorschijn en probeer er wat mee te doen.

groetjes van Ank

 

11 opmerkingen:

Wilma zei

Je hebt dus nog genoeg voorraad Ank. Je maakt er mooie kaarten mee, zoals deze twee ook weer. Heel gaaf gedaan zo.
Fijne zondag.
GROET, Wilma.

Eri zei

Je kaarten zijn leuk met de stofjes! En toch is elke kaart anders door de afbeeldingen en het gebruik van de verschillende mallen.
Groetjes, Eri

Trijntje zei

Je hebt prachtige kaarten met deze leuke stofjes gemaakt. Zeker jammer om er niets meer mee te doen. Ik heb vanmorgen hier je prachtige kaart met ook een mooi stofje uitgepakt. Herl leuk. Dank je wel Ank. Groeten Trijntje

Angélique zei

Het is inderdaad zonde om te laten liggen en je maakt er heel leuke kaarten mee, dus waarom niet? Bovendien heb jij nu iets origineels, leuk toch?

bolletjelucky.blogspot.com zei

Zeker jammer om niets met die leuke stofjes te doen Ank. Het zijn mooie afbeeldingen en je hebt ze heel mooi verwerkt tot vrolijke kaarten. Ook je puppykaart hiervoor is schattig. Gewoon doorgaan met opmaken ;)
Lieve groetjes Miranda

Anita van Deur zei

Schitterende kaartje, idd zonde om ze te laten liggen de stofjes, je weet er wel raad mee.

Anoniem zei

Toch geeft het een leuk effect zo. Het is juist een kunst dat omdat dat het misschien wat uit de mode is, er toch met de nieuwere materialen erbij een leuk geheel te maken. En dat is je goed gelukt. Groetjes Nelleke

Nicole Parmentier zei

Wat zijn ze leuk deze ronde kaartjes met die leuke lapjes! Mijn moeder heeft vroeger veel gequilt en mijn vader heeft nog kratten vol met lapjes op zolder staan. Misschien moet ik daar ook eens in gaan neuzen ;-)

Marjan zei

Groot gelijk dat je nog steeds gebruikt, het zijn ook te mooie stofjes om te laten liggen en je kaartjes ermee zijn allemaal echt gaaf!

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kaartjes met de schattige stofjes, zo leuk hoe je ze iedere keer weer weet te verwerken
wie weet zet je wel weer een nieuwe trend en komt het weer helemaal terug
groetjes ellen

Freubelmina zei

Ach wat een schatjes zijn dit Ank, erg gaaf met de mooie stofjes xx