Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!





dinsdag 10 januari 2023

Goed nieuws en babykaart

 Vandaag begin ik met goed nieuws omtrent mijn gezondheid.
Afgelopen vrijdag heb ik de eerste mammografie gehad na de behandelingen voor borstkanker.
Het was precies 1 jaar geleden dat ik was gestopt met de bestralingen en aan de chemo zou beginnen.
Gisteren kreeg ik in een gesprek met de chirurg die me destijds opereerde, de uitslag van de foto's en ze heeft me ook onderzocht.
Alles was goed, er waren geen vreemde dingen gezien en gevoeld.
Wat een opluchting, nu kunnen we eindelijk weer meer vooruit kijken en gaan proberen een betere conditie weer op te bouwen.
Voorlopig blijf ik wel jaarlijks onder controle en heb ik in oktober weer een gesprek met de oncoloog omdat ik natuurlijk wel nog steeds hormoontabletten slik en en best wel heftige medicatie krijg om daar de bijwerkingen van tegen te gaan.
Maar voorlopig ben ik vooral blij!!!


Dan de kaart. 
In mijn vorige post had ik al een CAS kaart laten zien met dit schattige plaatje uit een stofje wat door Eline Pellinkhof is ontworpen.
Deze kaart is heel anders, ik heb er papiertjes bij gezocht en ook heb ik nog andere afbeeldingen uit het stofje gebruikt: de kikker en de strook met vlinders.

Ik lees weer graag wat jullie van de kaart vinden.
Fijne dag!

groetjes van Ank


20 opmerkingen:

Caroline Cards zei

Wat een geweldig goed nieuws en ik ben heel blij voor je. En door de opluchting krijg je meer energie om aan je conditie te werken!
Je maakte leuke kaarten met het babystofje.
Groetjes, Caroline

Willy’s Creations zei

Fijn om te horen Ank😀..goed nieuws kunnen we altijd gebruiken…heel blij voor je😀…je kaartjes zijn beeldig💓🎀😀

Wilma zei

Goed nieuws? GEWELDIG nieuws Ank.....wat een opluchting voor je.....Proficiat.
En een LEUK babykaartje met die combinatie van stofjes en papier.
Leuk om te doen, toch?
Liefs, Wilma ☺☺☺

!neke zei

Wat super fijn Ank !!!!!
Er is weer een betere toekomst !!!!
Gave kaart !!!!
Groeten Ineke

Irene zei

Wat een fantastisch goed nieuws Ank, wat zul je opgelucht zijn! Van harte gefeliciteerd ermee en nu idd hard aan de conditie werken en duimen dat deze nare/angstige periode definitief verleden tijd is! Je kaart is schattig!
xxIrene

Eri zei

Oh, wat een geweldig nieuws Ank! Ik ben zo blij voor je. Hopelijk lukt het je, om langzaam weer wat meer energie te krijgen. Je kaart is een plaatje met het leuke stofje en de bijpassende papiertjes.
Groetjes, Eri

Wilma zei

Wat 'n fantastisch nieuws Ank, wat superfijn voor je! Nu kun je inderdaad het oog meer op de toekomst gaan richten en je vooral bezighouden met de conditie. Superfijn voor je!
Je maakte een prachtige babykaart.
Nog een mooie avond gewenst.
GROET, Wilma.

Angélique zei

Geweldig, wat fijn nieuws! Het zal een zwaar weekend zijn geweest, maar nu zal je vooral enorm opgelucht zijn. Ik hoop van harte dat je snel je conditie terug krijgt en weer kunt leven zonder dat alles in het teken staat van ziekte.
Je kaartje is heel schattig, leuk met de vlindertjes, lieveheersbeestjes en het kikkertje. Zo leuk hoe je de stofjes weet te gebruiken.

Margreet zei

Wat een geweldig goed nieuws, Ank. Van harte gefeliciteerd. Wat ben ik blij voor je. Nu vooruit kijken, conditie zien op te bouwen en genieten van het leven!
Je babykaartje is schattig. Ik herken het plaatje nog wel.
xxx Margreet

Trijntje zei

Wat een goed Nieuws! Ben blij voor je. Nu kun je inderdaad weer vooruit kijken. Je hebt een mooiec kaart met dit leuke stofje gemaakt. Groeten Trijntje

Ans Gilbert zei

Wat fijn dat je zulk goed nieuws hebt gekregen en wat een opluchting.
Je maakte een schattige babykaart,
Groetjes,
Ansx

GerJanne zei

Oh YEAH!! Wat een mooi nieuws Ank! Wat een opluchting is dat. Nu je conditie opbouwen en dan weet je dat elke stap vooruit ook echt een stap vooruit is! Succes!
Je kaartje is schattig! Je hebt veel verschillende stofjes liggen!

Elly zei

Hoeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wat geweldig nieuws zeg, van harte gefeliciteerd. Je conditie dat komt rustig aan weer, heerlijk om zo het nieuwe jaar in te gaan. Zo blij voor je.
Je kaartje is heel mooi, groetjes Elly

marian zei

Wat fijn dat je zulk goed nieuws hebt gekregen van de specialist. Wat een goed begin van het nieuwe jaar, nu weer conditie opbouwen. Fijn voor je hoor.
Je hebt een super lief kaartje gemaakt van ook een nieuw begin.
Groetjes van Marian.

Creaellenknutselsite zei

gefeliciteerd met het goed nieuws wat een opluchting voor je
wat een schattig kaartje heb je gemaakt met het schattige stofje erop leuk tafereeltje heb je ervan gemaakt
groetjes ellen

Jantine zei

Wat een fijn nieuws, Ank! Wat een opluchting zal dat zijn.
Mooie kaart ook.
Groetjes
Jantine

Wies zei

Wat fijn Ank dat de uitslag van de mammografie goed is. Ik ben heel blij voor je. Het is prettig dat je eerst jaarlijks onder controle blijft.
Het babykaartje is schattig.Je hebt de afbeeldingen uit stof mooi met het papier gecombineerd. Leuke "baby" tekstmal is dit.
Groetjes, Wies

Freubelmina zei

Kijk dit is waar we blij van worden Ank! Heerlijk nieuws, nu alleen maar voorui meid,hopelijk gaan de bijwerkingen ook wat minder worden….Je babykaartje is zo lief en mooi van kleur xx

Wybrich zei

Wat een geweldig goed nieuws Ank, een hele opluchting en iets om blij mee te zijn.
Je kaarten van de afgelopen tijd zijn erg mooi geworden.

Gr Wybrich

Marja Sch zei

Wat een ontzettend mooi nieuws. Toch altijd weer heel spannend zo’n controle afspraak. Nu weer lekker kaartjes mAken en van het leven genieten. Groetjes Marja